


Cukier Trzcinowy DEMERARA 2kg

Cukier trzcinowy to rodzaj cukru o lekko obniżonym indeksie glikemicznym. Ma barwę od złotej po jasno brązową, ma słodki lekko karmelkowy smak. Jest nierafinowany i ma konsystencję małych kryształków. Cukier trzcinowy powstaje poprzez przetworzenie trzciny cukrowej, rosnącej na żyznych glebach.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cukier Trzcinowy DEMERARA 5kg

Cukier trzcinowy to rodzaj cukru o lekko obniżonym indeksie glikemicznym. Ma barwę od złotej po jasno brązową, ma słodki lekko karmelkowy smak. Jest nierafinowany i ma konsystencję małych kryształków. Cukier trzcinowy powstaje poprzez przetworzenie trzciny cukrowej, rosnącej na żyznych glebach.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
glikozydy stewiolowe ze stewii 20 kg

Struktura chemiczna glikozydów stewiolowych jest trwała i nie ulega zmianie w trakcie procesu ekstrakcji oraz oczyszczania – można zatem założyć, iż glikozydy stewiolowe są produktem całkowicie naturalnym. Glikozydy stewiolowe są nawet do 300 razy słodsze niż tradycyjna sacharoza.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin