Oligofruktoza Orafti P95
Oligofruktoza jest zamiennikiem inuliny i jest otrzymywana poprzez częściową hydrolizę enzymatyczną. Ta konwersja jest procesem, który zachodzi naturalnie w korzeniu cykorii pod koniec zbiorów. Można zatem powiedzieć, że jest w 100% pochodzenia roślinnego.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Izomalt 2kg
Izomalt jest to niskokaloryczny środek słodzący wykorzystywany w przemyśle piekarskim i cukierniczym.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Izomalt 5kg
Izomalt jest to niskokaloryczny środek słodzący wykorzystywany w przemyśle piekarskim i cukierniczym.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Izomalt 800g
Izomalt jest to niskokaloryczny środek słodzący wykorzystywany w przemyśle piekarskim i cukierniczym.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny