Syrop glukozowy 7kg
Opis
Syrop glukozowy przeznaczony dla branży spożywczej, piekarskiej i cukierniczej. Nadaje wyrobom plastyczności, gładkości, puszystości, a także przeciwdziałania krystalizacji oraz stabilizacji wilgotności.
Syrop uzyskiwany przez hydrolizę skrobi. Syrop jest stężonym wodnym roztworem, charakteryzującym się wysoką zawartością glukozy. Jest to przejrzysty roztwór przypominający jasną, lepką ciecz o słodkim smaku i łagodnym zapachu. Jest to dodatek do ciast, kremów, deserów, napojów wyrobów, cukierniczych itp. Dla cukierni, piekarni oraz innych zakładów produkcji spożywczej, cukierniczej i piekarskiej.
Wartości odżywcze:
Wartość energetyczna: 1334,5kJ/100g
314kcal/100g
Białko: <0,1/100g
Węglowodany: 78,5/100g
Tłuszcz (nasycony/nienasycony): 0/100g
Cukry: 24/100g
Błonnik: 0/100g
Sól: 0,01/100g
Sód: 0/100g