Producent
Cena
- od 600,00 zł (3)
-
od
do
Śmietanka w proszku 42% 25 kg
Śmietanka w proszku jest otrzymana ze słodkiej, pasteryzowanej, znormalizowanej śmietanki metodą suszenia rozpyłowego. To przede wszystkim półprodukt do dalszego przerobu w przemyśle spożywczym, ma zastosowanie głównie jako dodatek do produkcji lodów i innych wyrobów cukierniczych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Mleko w proszku pełne 25 kg
MLEKOVITA Mleko W Proszku Pełne 26% to produkt, który często znajduje zastosowanie w polskiej kuchni. Jest sprawdzonym dodatkiem do wielu wypieków i słodkich deserów, którym dodaje smaku i wartości odżywczych oraz ułatwia ich przygotowanie.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Oligofruktoza Orafti P95
Oligofruktoza jest zamiennikiem inuliny i jest otrzymywana poprzez częściową hydrolizę enzymatyczną. Ta konwersja jest procesem, który zachodzi naturalnie w korzeniu cykorii pod koniec zbiorów. Można zatem powiedzieć, że jest w 100% pochodzenia roślinnego.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni