![](/libraries/images/1px.gif)
![](/libraries/images/1px.gif)
Producent
Cena
-
od
do
Syrop daktylowy 7 kg
![Syrop daktylowy 7 kg](/environment/cache/images/300_300_productGfx_117/Syrop-daktylowy-7-kg.png)
Syrop daktylowy to naturalny słodzik otrzymywany z owoców daktylowca. Jest coraz bardziej popularny jako zdrowa alternatywa dla cukru białego i innych rafinowanych słodzików.
Dostępność: tymczasowo niedostępny
140,00 zł
Syrop glukozowo-fruktozowy 14kg
![Syrop glukozowo-fruktozowy 14kg](/environment/cache/images/300_300_productGfx_113/Syrop-glukozowo-fruktozowy.png)
Syrop jest substancją słodzącą wytwarzaną w wyniku enzymatycznej hydrolizy. Wyrób stosuje się jako zamiennik cukru, który nadaje produktom spożywczym trwalszy smak i zapach, a także elastyczność. W związku z licznymi alergiami oraz nietolerancjami niektórzy ludzie mogą szukać alternatywy dla sacharozy – syrop glukozowo-fruktozowy z pszenicy w takich przypadkach może być jedną z opcji. Substancja jest często wykorzystywana w branży spożywczej, piekarskiej i cukierniczej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Syrop glukozowy 14kg
![Syrop glukozowy 14kg](/environment/cache/images/300_300_productGfx_112/Syrop-glukozowy-14-kg.png)
Syrop glukozowy przeznaczony dla branży spożywczej, piekarskiej i cukierniczej. Nadaje wyrobom plastyczności, gładkości, puszystości, a także przeciwdziałania krystalizacji oraz stabilizacji wilgotności.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Syrop glukozowy 7kg
![Syrop glukozowy 7kg](/environment/cache/images/300_300_productGfx_110/Syrop-glukozowy-7kg.png)
Syrop glukozowy przeznaczony dla branży spożywczej, piekarskiej i cukierniczej. Nadaje wyrobom plastyczności, gładkości, puszystości, a także przeciwdziałania krystalizacji oraz stabilizacji wilgotności.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Syrop kukurydziany 7kg
![Syrop kukurydziany 7kg](/environment/cache/images/300_300_productGfx_109/Syrop-kukurydziany.png)
Syrop kukurydziany to słodki syrop produkowany ze skrobi kukurydzianej. Proces jego produkcji polega na hydrolizie skrobi kukurydzianej, czyli rozbiciu skomplikowanych cząsteczek skrobi na prostsze cukry, takie jak glukoza i fruktoza. To właśnie te cukry stanowią główne składniki syropu kukurydzianego.
W kuchni azjatyckiej syrop kukurydziany jest używany w wielu potrawach, zarówno słodkich, jak i słonych. Może być dodawany do dań kuchni chińskiej, japońskiej czy koreańskiej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Syrop z agawy 7kg
![Syrop z agawy 7kg](/environment/cache/images/300_300_productGfx_114/Syrop-z-agawy-7kg.png)
Syrop z agawy to słodka substancja otrzymywana z soku kaktusa agawy, rośliny pochodzącej głównie z Meksyku. Proces produkcji syropu z agawy obejmuje wydobycie soku z rozet liściowych agawy, który następnie jest poddawany ogrzewaniu, aby skoncentrować cukry i uzyskać właściwą konsystencję bio syropu.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Syrop cukru inwertowanego 14kg
![Syrop cukru inwertowanego 14kg](/environment/cache/images/300_300_productGfx_74/Syrop-cukru-inwertowanego-14kg.jpg)
Syrop jest wytwarzany z sacharozy, pochodzi z buraka cukrowego lub trzciny cukrowej. Syrop jest często używany w przemyśle spożywczym – piekarnictwie, cukiernictwie i w produkcji alkoholu.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny