

Producent
Cena
-
od
do
Syrop daktylowy 7 kg

Syrop daktylowy to naturalny słodzik otrzymywany z owoców daktylowca. Jest coraz bardziej popularny jako zdrowa alternatywa dla cukru białego i innych rafinowanych słodzików.
Dostępność: tymczasowo niedostępny
140,00 zł
Syrop glukozowo-fruktozowy 14kg

Syrop jest substancją słodzącą wytwarzaną w wyniku enzymatycznej hydrolizy. Wyrób stosuje się jako zamiennik cukru, który nadaje produktom spożywczym trwalszy smak i zapach, a także elastyczność. W związku z licznymi alergiami oraz nietolerancjami niektórzy ludzie mogą szukać alternatywy dla sacharozy – syrop glukozowo-fruktozowy z pszenicy w takich przypadkach może być jedną z opcji. Substancja jest często wykorzystywana w branży spożywczej, piekarskiej i cukierniczej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Syrop glukozowy 14kg

Syrop glukozowy przeznaczony dla branży spożywczej, piekarskiej i cukierniczej. Nadaje wyrobom plastyczności, gładkości, puszystości, a także przeciwdziałania krystalizacji oraz stabilizacji wilgotności.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Syrop glukozowy 7kg

Syrop glukozowy przeznaczony dla branży spożywczej, piekarskiej i cukierniczej. Nadaje wyrobom plastyczności, gładkości, puszystości, a także przeciwdziałania krystalizacji oraz stabilizacji wilgotności.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Syrop kukurydziany 7kg

Syrop kukurydziany to słodki syrop produkowany ze skrobi kukurydzianej. Proces jego produkcji polega na hydrolizie skrobi kukurydzianej, czyli rozbiciu skomplikowanych cząsteczek skrobi na prostsze cukry, takie jak glukoza i fruktoza. To właśnie te cukry stanowią główne składniki syropu kukurydzianego.
W kuchni azjatyckiej syrop kukurydziany jest używany w wielu potrawach, zarówno słodkich, jak i słonych. Może być dodawany do dań kuchni chińskiej, japońskiej czy koreańskiej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Syrop z agawy 14kg

Syrop z agawy to zdrowy zamiennik cukru mający zastosowanie w branży spożywczej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Syrop z agawy 7kg

Syrop z agawy to słodka substancja otrzymywana z soku kaktusa agawy, rośliny pochodzącej głównie z Meksyku. Proces produkcji syropu z agawy obejmuje wydobycie soku z rozet liściowych agawy, który następnie jest poddawany ogrzewaniu, aby skoncentrować cukry i uzyskać właściwą konsystencję bio syropu.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Syrop cukru inwertowanego 14kg

Syrop jest wytwarzany z sacharozy, pochodzi z buraka cukrowego lub trzciny cukrowej. Syrop jest często używany w przemyśle spożywczym – piekarnictwie, cukiernictwie i w produkcji alkoholu.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny